Konferencije

  Gospodarska škola Varaždin nositelj je projekta Heureka čiji su rezultati predstavljeni na završnoj konferenciji 21.10. u Županijskoj palači.  
 Varaždinska županija sudjelovala je u još jednom projektu koji je konferencijom u subotu, 17. rujna 2016. godine priveden kraju.
U četvrtak, 8. rujna 2016. godine, u 11 sati, u Palači Herzer održana je početna konferencija projekta POSITIVA— POmoćnici oSIguravaju nasTavak Inkluzije i obrazoVAnja, kojim su se osigurali pomoćnici u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju.
Dana 4. 5. 2016. na Prvoj gimnaziji Varaždin predstavljen je projekt Europskog socijalnog fonda “Osnaživanje gimnazijskog obrazovanja provedbom kurikularne reforme STEM i ICT područja”.
Dana 15. lipnja 2016. godine održana je završna konferencija projekta „DOMINO – DOprinosiMo razvoju INkluzivnog Obrazovanja“ kojim su učenicima s teškoćama u razvoju osigurani pomoćnici i posrednici u nastavi.
Konferencija „Prilike za poduzetnike iz fondova EU u financijskoj perspektivi 2014. – 2020.“
U četvrtak 16.lipnja održat će se 4. godišnja konferencija o EU fondovima u Velikoj dvorani Almeria centra (Ulica grada Vukovara 284, Zagreb).