Lepeza Varaždin Lepeza Varaždin

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

24 Lipanj 2016

Održana završna konferencija projekta "DOMINO"

Napisala 

Dana 15. lipnja 2016. godine, u hotelu Park Boutique održana je završna konferencija projekta „DOMINO – DOprinosiMo razvoju INkluzivnog Obrazovanja“. Taj je projekt financiran iz Europskog socijalnog fonda, odnosno iz Operativnog programa „Razvoj ljudskih potencijala 2014.-2020.“. Nositelj projekta je grad Varaždin, a partneri su Razvojna agencija Sjever – DAN, I. privatna gimnazija s pravom javnosti Varaždin, Centar Tomislav Špoljar, I., II., III., IV., V., VI. i VII. osnovna škola Varaždin.

Konferenciji su prisustvovali gradonačelnik Goran Habuš i njegov zamjenik Vjeran Radelić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Danijela Vusić, Jasmina Dvorski, ravnateljica IV. osnovne škole Varaždin, te voditelj projekta Marin Šipek. Nakon predstavljanja projekta svoja iskustva i dojmove iznijeli su i predstavnici asistenata u nastavi. Na samom kraju konferencije Henrik Reumert, danski stručnjak iz područja obrazovanja, ukratko je predstavio primjer reforme obrazovnog sustava u Kraljevini Danskoj.

Grad Varaždin je pokrenuo projekt asistenata u nastavi još 2010. godine, te se on s obzirom na njegovu uspješnost nastavio i u školskoj godini 2015./2016. Projekt „DOMINO“ broji 53 asistenta za 60 učenika. Vrijednost projekta je 2.030.596 kn od čega devedeset posto dolazi od bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda.

 

Korisni linkovi

Lokalne institucije i agencije

Fondovi

Europska unija

Agencije

Ministarstva

Zavodi

Strukovne organizacije

Bankarske i financijske institucije

Registri

Posebne e-usluge

Ostalo

Ova webstranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.
Saznaj više Slažem se Ne slažem se