Lepeza Varaždin Lepeza Varaždin

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Ostalo

  Gospodarska škola Varaždin nositelj je projekta Heureka čiji su rezultati predstavljeni na završnoj konferenciji 21.10. u Županijskoj palači.  
 Varaždinska županija sudjelovala je u još jednom projektu koji je konferencijom u subotu, 17. rujna 2016. godine priveden kraju.
U četvrtak, 8. rujna 2016. godine, u 11 sati, u Palači Herzer održana je početna konferencija projekta POSITIVA— POmoćnici oSIguravaju nasTavak Inkluzije i obrazoVAnja, kojim su se osigurali pomoćnici u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju.
Dana 4. 5. 2016. na Prvoj gimnaziji Varaždin predstavljen je projekt Europskog socijalnog fonda “Osnaživanje gimnazijskog obrazovanja provedbom kurikularne reforme STEM i ICT područja”.
Okrugli stol  na temu “Provedba programa javnih radova za aktivaciju žena u lokalnoj zajednici” održan je u Regionalnom uredu Varaždin, 01.07.2016. godine.
U srijedu 15. lipnja 2016. godine održan je okrugli stol u sklopu projekta „DOMINO – DOprinosiMo razvoju INkluzivnog Obrazovanja“, naziva „Pomoćnici u nastavi – iskustvo i perspektiva“.
Dana 15. lipnja 2016. godine održana je završna konferencija projekta „DOMINO – DOprinosiMo razvoju INkluzivnog Obrazovanja“ kojim su učenicima s teškoćama u razvoju osigurani pomoćnici i posrednici u nastavi.
U subotu, 11. lipnja 2016. godine održana je završna press konferencija projekta "Mentor". Na završnoj konferenciji održana je svečana podjela certifikata polaznicima edukativnih radionica i volonterima te podijeljene su također brošure u kojima su opisani rezultati, dojmovi polaznika i uspješnost u zapošljavanju i samozapošljavanju široj publici.  
Više... Materijale možete vidjeti ovdje:
Konferencija „Prilike za poduzetnike iz fondova EU u financijskoj perspektivi 2014. – 2020.“
U četvrtak 16.lipnja održat će se 4. godišnja konferencija o EU fondovima u Velikoj dvorani Almeria centra (Ulica grada Vukovara 284, Zagreb).
Završna konferencija projekta “Kroz školski kurikulum do suvremenih sadržaja i metoda u studijskoj produkciji”
U Elektrostrojarskoj školi održana je završna konferencija projekta “Kroz školski kurikulum do suvremenih sadržaja i metoda u studijskoj produkciji”, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda, sheme za dodjelu bespovratnih sredstava “Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s Hrvatskim kvalifikacijskim okvirom i potrebama tržišta rada - faza II”.
Ova webstranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.
Saznaj više Slažem se Ne slažem se