Lepeza Varaždin Lepeza Varaždin

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Natječaji

U sklopu projekta "LokalnE inicijative za PoticanjE ZapošljavanjA u Varaždinskoj županiji LEPEZA VŽ", u Županijskoj palači su potpisani ugovori o dodjeli potpora male vrijednosti za samozapošljavanje.
Danas je na konferenciji za medije u Županijskoj palači predstavljen Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti za samozapošljavanje, projekt koji je vrijedan gotovo 2 milijuna kuna.
Varaždinska županija objavila je Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti za samozapošljavanje u okviru projekta "LokalnE inicijative za PoticanjE ZapošljavanjA u Varaždinskoj županiji LEPEZA VŽ".
Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je otvoreni poziv „Inovacije novoosnovanih malih i srednjih poduzeća“, a namijenjen je pravnim i fizičkim osobama.
Do kraja ove godine otvoren je javni poziv za financiranje operacija putem izravne dodjele sredstava u okviru Prioritetne osi 1 „Visoka zapošljivost i mobilnost radne snage“  u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.  
Volonterstvo je jedna od vrijednosti koja je bitna za razvoj građanskog i civilnog društva te socijalnog uključivanja, no ono je u Republici Hrvatskoj još uvijek nedovoljno razvijeno. Stoga se ovim natječajem želi osvijestiti važnost volonterstva i potaknuti uključivanje mladih u volonterske aktivnosti. Natječaj je namijenjen neprofitnim organizacijama i organizacijama civilnog društva,…
  Varaždinska županija objavila je javni natječaj u svrhu dodjele financijskih potpora za sufinanciranje aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Varaždinske županije u 2016. godini.  
Na stranici Europskih strukturnih i investicijskih fondova, objavljen je Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva), za poticanje društvenog poduzetništva. Natječaj je otvoren od 1.7.2016. do 2.9.2016, a usuglašen je s Operativnim programom Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020. Namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima, neprofitnim organizacijama, organizacijama civilnog društva.
Prema indikativnom godišnjem planu za Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014 - 2020, najavljeni su novi natječaji za pripremu i prijavu projekata na Europski socijalni fond.
Novi natječaj za Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza II. Status: otvoren od 2.6.2016. do 13.7.2016.
Ova webstranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.
Saznaj više Slažem se Ne slažem se