Lepeza Varaždin Lepeza Varaždin

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

13 Srpanj 2016

Održan Okrugli stol u okviru projekta „Provedba programa javnih radova za aktivaciju žena u lokalnoj zajednici“

Napisala 

 

Na okruglom stolu sudjelovali su poslodavci koji su zaposlili žene po navedenom projektu (predstavnici jedinica lokalne samouprave i uprave, te Hrvatskog crvenog križa), predstavnici HZZ – Regionalnog ureda Varaždin, pojedine sudionice programa, predstavnici Centra za socijalnu skrb Varaždin, te novinari.

Jasenka Hutinski, v.d. predstojnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Regionalnog ureda Varaždin ,pozdravila je sve prisutne i ukratko navela razloge organizacije okruglog stola. Branka Šaško, rukovoditeljica Odsjeka za aktivnu politiku zapošljavanja,  održala je prezentaciju putem koje je predstavila Projekt “Povedba programa javnih radova za aktivaciju žena u lokalnoj zajednici” (osnovne podatke o projektu, aktivnostima i ciljevima projekta, korisnicima, sudionicama, visini subvencije, opisu poslova, te obvezama poslodavaca i sudionica projekta), te je predstavila rezultate projekta na području Varaždinske županije.

Nakon toga uslijedila je rasprava u kojoj su svi sudionici iznijeli svoja iskustva vezana uz provedbu programa, pozitivne strane u provedbi programa, pojedine probleme u provedbi, te prijedloge za daljnji rad i provedbu programa.

(izvor:Hrvatski zavod za zapošljavanje)

 

 

Korisni linkovi

Lokalne institucije i agencije

Fondovi

Europska unija

Agencije

Ministarstva

Zavodi

Strukovne organizacije

Bankarske i financijske institucije

Registri

Posebne e-usluge

Ostalo

Ova webstranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.
Saznaj više Slažem se Ne slažem se