Lepeza Varaždin Lepeza Varaždin

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

12 Kolovoz 2016

Objavljen natječaj "Podrška organizatorima volontiranja za unaprjeđenje menadžmenta volontera i provedbu volonterskih programa"

Napisala 

Iz Europskog socijalnog fonda, prema OP Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020, otvoreni je poziv na dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva). Natječaj je otvoren od 14. srpnja 2016. do 19. rujna 2016. Nadležno tijelo za projektne prijedloge je Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Projektni prijedlozi moraju biti u području civilnog društva, a prihvatljivi prijavitelji su neprofitne organizacije i organizacije civilnog društva.  Opći cilj poziva je osnažiti doprinos volonterstva u provođenju reformi za društveni i gospodarski rast i demokratski razvoj. Specifični ciljevi poziva su unaprijediti kapacitete organizatora volontiranja za učinkovit menadžment volontera u svrhu poboljšanja kvalitete usluge od općeg interesa i povećati broj kvalitetnih i održivih volonterskih programa, te programa školskog volontiranja i odgoja za volontiranje. 

U ovom projektu posebna pažnja obraćat će se na projekte usmjerene na poticanje volontiranja mladih, kako bi se dodatno naglasile koristi aktivnog sudjelovanja mladih osoba u društvu putem volontiranja i stjecanja vrijednih kompetencija, vještina i iskustava, primjenjivih u daljnjem obrazovanju i zapošljavanju.

Više informacija možete saznati na sljedećoj poveznici: http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji/1259.

 

Izvor: Europski strukturni i investicijski fondovi

Korisni linkovi

Lokalne institucije i agencije

Fondovi

Europska unija

Agencije

Ministarstva

Zavodi

Strukovne organizacije

Bankarske i financijske institucije

Registri

Posebne e-usluge

Ostalo

Ova webstranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.
Saznaj više Slažem se Ne slažem se