Lepeza Varaždin Lepeza Varaždin

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

21 Travanj 2017

Radionica za natječaj "Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja"

Napisala 

 

 

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava u suradnji s predstavnicima Lokalnih partnerstva za zapošljavanje (tehničkih tajništva) i Hrvatskom gospodarskom komorom održati će radionicu za natječaj “LOKALNE INICIJATIVE ZA POTICANJE ZAPOŠLJAVANJA - FAZA III“, u svim LPZ-ovima u RH.

Info radionica za Varaždinsku županiju, na kojoj će biti prezentirane mogućnosti dodjele bespovratnih sredstava u okviru  navedenog poziva, s naglaskom na aktivnosti predviđene za dionike lokalnih partnerstava za zapošljavanje kao potencijalne korisnike sredstava, održat će se u ponedjeljak 24. travnja 2017. godine u vremenu od 09.00-12.00 sati u Varaždinu, u Maloj dvorani Varaždinske županije, Franjevački trg 7.
 
Na navedenim info radionicama predstavnici Ministarstva rada i mirovinskog sustava u suradnji s predstavnicima Ureda za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, prisutnima će predstaviti poziv “LOKALNE INICIJATIVE ZA POTICANJE ZAPOŠLJAVANJA - FAZA III“ u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“, kako bi se lokalni dionici upoznali s mogućnostima financiranja provedbe lokalnih strategija u području zapošljavanja, usmjerenih na razvoj lokalnih partnerstava za zapošljavanje te poticanje partnerskog pristupa u pripremi i donošenju politika vezanih uz stvaranje i jačanje ljudskih potencijala u skladu s lokalnim potrebama na tržištu rada.
 

Sve informacije dostupne su na mrežnim stranicama http://www.strukturnifondovi.hr/ i http://www.esf.hr/.

Prijava na radionicu vrši se putem Prijavnog obrasca na poveznici: https://goo.gl/forms/wBaxEqSSPgYKiLsj2, najkasnije do petka, 21. travnja 2017. godine.

Sva dodatna pitanja možete dostaviti na adresu elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

  

 

 

Korisni linkovi

Lokalne institucije i agencije

Fondovi

Europska unija

Agencije

Ministarstva

Zavodi

Strukovne organizacije

Bankarske i financijske institucije

Registri

Posebne e-usluge

Ostalo

Ova webstranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.
Saznaj više Slažem se Ne slažem se