Lepeza Varaždin Lepeza Varaždin

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

05 Svibanj 2017

Info dan - „Razvoj mreže podrške korisnika ESI fondova“.

Napisala 

 

U ponedjeljak, 08. svibnja 2017. godine s početkom u 09.30 sati u Skupštinskoj dvorani Županijske palače (Franjevački trg 7, Varaždin) održat će se drugi po redu info dan: EU sredstva nadohvat ruke u sklopu projekta „Razvoj mreže podrške korisnika ESI fondova“.

Projekt „Razvoj mreže podrške korisnika ESI fondova“ financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj odnosno Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, Prioritetna os 10 – Tehnička pomoć.

Kroz projekt će se pružiti savjetodavna usluga jedinicama lokalne i regionalne samouprave kao i ostalim javnopravnim tijelima na području Varaždinske županije u pripremi i provedbi projekata koji se mogu financirati iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Također, u sklopu projekta provodit će se različite informativne i edukativne aktivnosti namijenjene jedinicama lokalne i regionalne samouprave, javnopravnim tijelima, ali i ostalim zainteresiranim skupinama kako bi se ojačali njihovi kapaciteti za pripremu i provedbu projekata financiranih iz različitih europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.421.576,59 HRK, od čega se iz Europskog fonda za regionalni razvoj financira 1.208.340,10 HRK, odnosno 84,99%. Projekt će trajati 27 mjeseci, odnosno od 01. listopada 2016. do 31. prosinca 2018.

 

Korisni linkovi

Lokalne institucije i agencije

Fondovi

Europska unija

Agencije

Ministarstva

Zavodi

Strukovne organizacije

Bankarske i financijske institucije

Registri

Posebne e-usluge

Ostalo

Ova webstranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.
Saznaj više Slažem se Ne slažem se