Lepeza Varaždin Lepeza Varaždin

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

10 Travanj 2019

Nova predsjednica LPZ-a Varaždinske županije

Napisala 

U srijedu 3. travnja 2019. održana je redovna skupština Lokalnog Partnerstva za zapošljavanje. Na skupštini je prihvaćen novi Statut Partnerstva te novo predsjedništvo. Predsjednicom Partnerstva imenovana je Pročelnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Regionalnog ureda Varaždin, Branka Šaško, zamjenik je ravnatelj Javne ustanove za regionalni razvoj Varaždinske županije  Krunoslav Blaži, dok je Tehničko tajništvo ostalo u Varaždinskoj županiji.

Na početku skupštine kratak pregled LPZ-a dala je Petra Lazić, dosadašnja predsjednica Partnerstva. Skrenula je pažnju na same početke 2009. godine, s naglaskom na recentnije projekte, kao što su START i aktualna LePeZa. Također je najavila reviziju Strategije razvoja ljudskih potencijala i Akcijskog plana, koji su nužni s obzirom na dinamiku tržišta rada.

Na glasanje prisutnima dana je i nova verzija Statuta LPZ-a, koja je jednoglasno prihvaćena. Najbitnija promjena jest u vrsti članstva, koje može biti redovito i pridruženo.

Projekt LePeZa predstavljen je novim članovima Partnerstva, a predstavila ga je Nataša Mihinjač, koordinatorica na projektu. Poseban naglasak stavila je na dodjelu potpora male vrijednosti, koje su planirane u provedbi, a služile bi kao odskočna daska mladim poduzetnicima.

Na kraju skupštine istaknuta je važnost aktivacije svih članova LPZ-a u predstojećim aktivnostima, te su svi zainteresirani pozvani da se pridruže i daju svoj doprinos lokalnom tržištu rada.

Korisni linkovi

Lokalne institucije i agencije

Fondovi

Europska unija

Agencije

Ministarstva

Zavodi

Strukovne organizacije

Bankarske i financijske institucije

Registri

Posebne e-usluge

Ostalo

Ova webstranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.
Saznaj više Slažem se Ne slažem se