Lepeza Varaždin Lepeza Varaždin

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

16 Rujan 2019

Aktivnosti LPZ-a Varaždinske županije

Napisala 

Dana 9. svibnja 2019. u okviru Sajma poslova u Varaždinskoj županiji koji organizira Hrvatski zavod za zapošljavanje – Regionalni ured Varaždin organiziran je info dan projekta LEPEZA VŽ. Cilj je bio informirati posjetitelje sajma o projektu, njegovim aktivnostima te načinima uključivanja u njegove aktivnosti.

 

2019 05 09 Foto 6 Sajam poslova 2019

 

 

U Ivancu i Varaždinu održane su radionice za nezaposlene. Radionice su provodili predstavnici partnerske organizacije na projektu - HZZ-Regionalni ured Varaždin tima. Cilj radionica je bio osnažiti i motivirati nezaposlene osobe za aktivaciju i ulazak u svijet rada s posebnim naglaskom na promociji i jačanju svijesti o poduzetništvu i samozapošljavanju. Na radionicama su polaznici informirani o aktivnostima Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Varaždinske županije, projektu LEPEZA VŽ te mogućnostima uključivanja u projektne aktivnosti.

 

karijerna 1

 

karijerna 2

 

U srijedu 3. travnja 2019, održana je redovna skupština LPZ-a Varaždinske županije. Na Skupštini je usvojen novi Statut Partnerstva i izabrano novo Predsjedništvo. Predsjednica Partnerstva je pročelnica HZZ-Regionalnog ureda Varaždin Branka Šaško, a zamjenik je ravnatelj Javne ustanove za regionalni razvoj Varaždinske županije Krunoslav Blaži. Partnerstvu su se pridružili novi članovi: Tehnološki park Varaždin, Grad Varaždin i Javna ustanova za regionalni razvoj Varaždinske županije.

 

skupština

 

 

 

 

Korisni linkovi

Lokalne institucije i agencije

Fondovi

Europska unija

Agencije

Ministarstva

Zavodi

Strukovne organizacije

Bankarske i financijske institucije

Registri

Posebne e-usluge

Ostalo

Ova webstranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.
Saznaj više Slažem se Ne slažem se