Lepeza Varaždin Lepeza Varaždin

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

22 Kolovoz 2016

Objavljena I. faza ograničenog javnog poziva Ministarstva gospodarstva na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava „Podrška razvoju centara kompetencija“

Napisala 

 Ministarstvo gospodarstva objavilo je 19. kolovoza 2016. dokumentaciju za I. fazu ograničenog Javnog poziva na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstva „Podrška razvoju Centara kompetencija“ ukupne vrijednosti 785.977.500,00 kuna.

Cilj ovog Javnog poziva je poboljšanje inovacijskog okruženja i povećanje aktivnosti istraživanja, razvoja i inovacija u poslovnom sektoru kroz razvoj Centara kompetencija i provedbu istraživačko-razvojnih projekata poslovnog sektora unutar jednog ili više identificiranih prioritetnih tematskih i pod-tematskih područja Strategije pametne specijalizacije Republike Hrvatske 2016.-2020. Centri kompetencija predstavljaju novu vrstu istraživačke infrastrukture koja je važna za razvoj gospodarstva temeljenog na znanju, inovacijama i novim tehnologijama te će provedba ovog Javnog poziva doprinijeti povezivanju istraživača s gospodarstvom i olakšati prijenos istraživačkih rezultata u poslovni sektor.
 
Provedba Javnog poziva odvijat će se kroz dvije faze. U I. fazi (pred-odabir prijavitelja)  koja je otvorena narednih 60 dana biti će odabrani prijavitelji koji zadovoljavaju kriterije za prijavu u II. fazi natječajnog postupka.
 
Upute za prijavitelje i sve potrebne obrasce možete preuzeti na poveznicama: http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji/1194 i http://www.mingo.hr/page/javni-poziv-za-iskaz-interesa-za-sudjelovanje-u-pred-odabiru-za-ispunjavanje-kriterija-za-prijavu-na-ograniceni-poziv-na-dostavu-projektnih-prijedloga.

 

Izvor: http://www.strukturnifondovi.hr/objavljena-i-faza-ogranicenog-javnog-poziva-ministarstva-gospodarstva-na-dostavu-projektnih-prijedloga-za-dodjelu-bespovratnih-sredstava-podrska-razvoju-centara-kompetencija

 

Korisni linkovi

Lokalne institucije i agencije

Fondovi

Europska unija

Agencije

Ministarstva

Zavodi

Strukovne organizacije

Bankarske i financijske institucije

Registri

Posebne e-usluge

Ostalo

Ova webstranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.
Saznaj više Slažem se Ne slažem se