Lepeza Varaždin Lepeza Varaždin

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

15 Rujan 2016

Prezentacija natječaja Kompetentnost i razvoj MSP

Napisala 

Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Varaždin, zajedno sa Sektorom za međunarodne poslove, Odjelom za EU organizira prezentaciju otvorenog natječaja Kompetentnost i razvoj MSP, koja će se održati u utorak, 4. listopada 2016. u 10 sati.

Ovim pozivom nastoji se ojačati konkurentnost MSP-a stvaranjem i proširenjem kapaciteta za razvoj procesa, roba i usluga, održavanjem i povećanjem zaposlenosti, dodane vrijednosti, prodaje na inozemnom tržištu, te usvajanjem novih tehnologija i rješenja. Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijava s rokom prijave do 31. prosinca 2016. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava u ukupnoj vrijednosti 867 milijuna kuna.

Najniža vrijednost potpore, odnosno najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 300.000 kuna.

Dolazak možete potvrditi na sljedeći e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., u kojem morate navesti ime, prezime, tvrtku i e-mail. Rok je 30. rujna 2016.

 

Korisni linkovi

Lokalne institucije i agencije

Fondovi

Europska unija

Agencije

Ministarstva

Zavodi

Strukovne organizacije

Bankarske i financijske institucije

Registri

Posebne e-usluge

Ostalo

Ova webstranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.
Saznaj više Slažem se Ne slažem se