Lepeza Varaždin Lepeza Varaždin

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

27 Prosinac 2016

Gospodarska škola Varaždin sudjeluje u europskom projektu vrijednom 43 tisuće eura

Napisala 

 

Projekt „Modernizacija vježbeničkih tvrtki i razvoj digitalnih kompetencija“ čiji je nositelj Gospodarska škola Varaždin, a projektni partner iz Njemačke, organizacija Vitalis GmbH, sufinanciran je sredstvima programa Europske unije Erasmus+. Vrijednost projekta je 43.558,00 €, a razdoblje provedbe od 1. lipnja 2016. do 31. svibnja 2017. godine.

Ciljne skupine projekta su 15 učenika trećih i četvrtih razreda smjera Ekonomist, Komercijalist i Ekonomska gimnazija te 6 nastavnika ekonomske skupine predmeta, predmeta Vježbenička tvrtka i Strukovne vježbe.

Učenici su na stručnoj praksi proveli 21 dan stječući nova stručna znanja i vještine iz područja ekonomije i poduzetništva na međunarodnoj, europskoj razini usavršavanjem jezičnih kompetencija te usvajanjem novih pristupa radu. Sve će to rezultirati unapređenjem njihovog osobnog razvoja, povećanjem zapošljivosti, samozapošljivosti i boljem snalaženju na međunarodnom tržištu rada.

Nastavnici su na stručnom usavršavanju proveli 7 dana razvijajući stručne kompetencije u podučavanju i upravljanju školom prema europskim standardima ekonomskog strukovnog obrazovanja, inovativnosti, kreativnosti i povećanju kvalitete poučavanja i obučavanja mladih ekonomista, trgovaca i poduzetnika.

Posredničko tijelo projekta je Agencija za mobilnost i programe Europske unije.

 

(Izvor: varazdinski.rtl.hr)

 

Korisni linkovi

Lokalne institucije i agencije

Fondovi

Europska unija

Agencije

Ministarstva

Zavodi

Strukovne organizacije

Bankarske i financijske institucije

Registri

Posebne e-usluge

Ostalo

Ova webstranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.
Saznaj više Slažem se Ne slažem se